Wereldregering Aangifte Artsen Het nieuwe normaal Coronazwendel Dodelijk Vaccin PCR Test Cyborg toekomst

SKW De Cluft

The Great Reset is een poging tot wereldwijde kapitalistische staatsgreep op een schaal die nooit eerder was gedacht. Het is een bod van een zeer rijke elite om de totale controle te krijgen over elk aspect van onze wereld, ons leven en ons lichaam.

Website list en bedrog

‘Ze willen corona-crisis gebruiken om wereldregering te installeren’

PCR-Test voor de rechtbank – advocaten klagen aan

Eindelijk, het hele Covid 19 verhaal wordt een dossier voor de officier van justitie. Bewust van hun verantwoording zijn de “Advocaten voor Voorlichting” de strijd aangegaan met meer eigentijdse, als het ware hardere samenwerkingsverbanden. Samen met de gekwelde volken pakken zij nu de koe rechtstreeks bij de horens. Eerder hebben zij de PCR-test ontmaskerd als één grote fundamentele misleiding (= bedrog). En dit samen met “grootheden die van de farma-lobby onafhankelijk zijn”  hooggekwalificeerde virologen, epidemiologen, microbiologen, artsen, enz. [verderlezen]

Covid vaccinatie: Dr. Bhakdi waarschuwt  voor bloedstolsels. Volgens een bericht in de Noorse krant ‘Dagbladet’ van 21 maart 2021 werden vijf patiënten in het ‘Rikshospitalet’ van het Universiteitsziekenhuis van Oslo opgenomen met bloedklonters, bloedingen en een laag aantal bloedplaatjes. Twee van hen zijn inmiddels overleden. Nog een persoon stierf al in de tweede week van maart. Volgens het rapport waren alle patiënten eerder gevaccineerd met AstraZeneca. De krant citeert de medische directeur van de geneesmiddelenautoriteit, Steinar Madsen en meldt dat, interessant genoeg, alle patiënten jonger waren dan 55 jaar [verderlezen]

De spuit met de gencode - interview met Dr. Madej

Bevindt de mensheid zich eigenlijk in een levend proefkonijn-experiment door de mRNA-vaccinatie van de genetische code van Covid-19? Waarom zou Dr. Madej, in haar tweede interview op Kla.TV, anders oproepen tot een moratorium op deze nieuwe vaccins die het potentieel hebben het menselijk genoom permanent te veranderen? De bekende onderzoeksarts roept alle mensen op om niet vrijwillig of bereidwillig vrijheden en burgerrechten op te geven, maar te vragen naar het grotere plan achter alle wetenschappelijk ongegronde dwangmaatregelen tegen Covid. [verderlezen]


Dringende oproep:
Duizenden overlijden na coronavaccinatie

Hoe ziet de balans na ongeveer 3 maanden van coronavaccinaties er nu echt uit? Deze documentaire laat zien wat er in Duitse verpleegtehuizen gebeurde na de coronavaccinaties. De officiële cijfers van het Paul-Ehrlich-Instituut en het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) zijn uiterst alarmerend. Aangezien deze cijfers door de massamedia worden verzwegen of gebagatelliseerd, is deze “Dringende oproep” een oproep aan alle mensen om de schokkende feiten van dit programma in de openbaarheid te brengen!  [verderlezen]


PCR-Test voor de rechtbank – advocaten klagen aan

Deze man laat live op tv
een waarheidsbom over Bill Gates ontploffen

Vorig jaar bleek al uit een schokkend artikel in de New York Times dat miljardair Bill Gates vele ontmoetingen heeft gehad met de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein. James B. Stewart, één van de auteurs van het artikel, zei tegen MSNBC dat Gates hem thuis bezocht en meevloog in zijn privéjet, terwijl hij zelf ook een vliegtuig van 40 miljoen dollar heeft.

Lange tijd bleef het relatief stil in de media rond de connecties tussen de oprichter van Microsoft en Epstein. Daar kwam abrupt een einde aan toen ondernemer Clay Clark enkele dagen geleden live op tv een waarheidsbom liet ontploffen.

Clark zei in een interview met Newsmax dat we niet langer moeten luisteren naar Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, omdat hij wordt gefinancierd door Bill en Melinda Gates.

Ziek

“Al je kijkers weten dit, jij weet dit, ik weet dit, iedereen weet dit: Jeffrey Epstein was geen goede man. En Gates bracht veel tijd door met Epstein. We moeten ons niet door een pedofiel laten vertellen hoe we onze kinderen moeten behandelen. We moeten niet luisteren naar mensen die tijd doorbrengen met pedofielen.”

“Ik zou Bill Gates niet op mijn kinderen laten passen. Ik zou zeker geen vaccin gebruiken dat hij aanraadt. En Gates heeft dr. Fauci gevraagd om plaats te nemen in het bestuur van zijn Bill & Melinda Gates Foundation.”


“Bill Gates en dr. Fauci zijn corrupte mensen, en Gates gaat om met pedofielen. Waarom zou hij omgaan met Epstein? Waarom zou hij zoiets doen? Het is ziek!”

Wow! This guy just dropped an absolute truth bomb on live TV about Bill Gates and his ties to Jeffrey Epstein pic.twitter.com/kv9am3tRNT

 [verderlezen]

[verderlezen]

[verderlezen]


 [verderlezen]


De contracten die Pfizer en Moderna met onder andere de Staat der Nederlanden zijn aangegaan zijn uitgelekt!
 

Laten we dit massaal verspreiden, neem contact op met nationaal relevante advocaten, media, politici en informeer over de juridisch relevante aspecten als volgt:

1. Er was al bekendheid over de niet-aansprakelijkheidsclausules, nu hebben we het zwart op wit;
2. Deze contracten werden ondertekend naar Belgisch recht, wat betekent dat als iemand in een ander Europees land Pfizer of Moderna of Astra Zeneca enz.
    wil aanklagen, hij naar een Belgische rechtbank zal moeten gaan! Omdat dit het recht van mensen op gerechtigheid beperkt, is waarschijnlijk opzettelijk.De Website wordt op dit moment geheel vernieuwd.

De tekst achter de links zijn tijdens deze ontwikkelingsfase niet altijd zichtbaar.
Wij hopen zo snel mogelijk weer volledig on-line te zijn.
Onze welgemeende excuses voor dit ongemak


Hartelijke groet,
Harry van den Berg.


"Monopoly:
een totaalplaatje van the great reset"

Minder dan een handje vol megacorporaties domineert vandaag de dag ons leven in ieder aspect. Van het ontbijt dat s' ochtends op tafel staat, tot aan het matras waar we s' nachts op slapen, en alles dat we daar tussenin doen, gebruiken of consumeren draagt bij aan de macht van deze corporaties. In deze video laat ik je aan de hand van eenvoudig verifieerbare feiten zien hoe deze corporaties, of beter gezegd; hun grootste aandeelhouders, de hoofdrolspelers zijn in het theaterstuk waar we op dit moment getuige van zijn, en de drijvende kracht achter "The Great Reset" van het World Economic Forum. [verderlezen]

GROOT TV NETWERK
GAAT VOL ANTI COVID VACCIN

Het Daystar Television Network (gewoonlijk Daystar Television genoemd , vaak afgekort tot Daystar) is een Amerikaans evangelisch christelijk religieus televisienetwerk dat eigendom is van de Word of God Fellowship, opgericht door Marcus Lamb in 1993.

Het netwerk bereikt meer dan 108 miljoen huishoudens in de VS via alle grote kabelmaatschappijen en satellietsystemen. Wereldwijd bereikt Daystar dagelijks meer dan 2 miljard kijkers in elk land over de hele wereld. Daystar is het snelst groeiende, op geloof gebaseerde televisienetwerk ter wereld. (bron)

Mainstream media pakt corona- en vaccinleugens aan

BREAKING: GROOT CHRISTELIJK USA TV NETWERK BRENGT WAARHEID OVER VACCIN AAN HET LICHT >>>>

Document onthult:
86% kinderen die deelnamen aan vaccinproef Pfizer kreeg last van bijwerkingen

Uit een ‘factsheet’ van de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA blijkt dat 86 procent van de kinderen die deelnamen aan een vaccinproef van Pfizer last kreeg van bijwerkingen, variërend van ‘mild’ tot ‘ernstig’.

Tijdens vaccinproeven kregen kinderen van 12 tot en met 15 jaar mRNA-vaccins toegediend, waarna hun cellen spike-eiwitten aanmaakten die in hun bloed terechtkwamen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat deze spike-eiwitten de bloedvaten beschadigen. Er kunnen vervolgens bloedstolsels en blauwe plekken ontstaan. Ook kunnen mensen een beroerte of longembolie krijgen… Lees verder >>>

Oproep 93 artsen: VACCINEER JE KIND NIET!

93 artsen doen dringende oproep: geef coronavaccin niet aan kinderen

Liefst 93 artsen hebben een brief ondertekend waarin ze een oproep doen om coronavaccins niet aan kinderen te geven.
De artsen wijzen erop dat de heersende opvatting binnen de wetenschappelijke gemeenschap is dat het vaccin niet kan leiden tot groepsimmuniteit. Om die reden is het vaccineren van kinderen volgens de doktoren niet gerechtvaardigd.


Ze voegen toe dat nog steeds onduidelijk is of het vaccin de verspreiding van het virus kan voorkomen en hoelang het bescherming biedt. De artsen schrijven dat er continu nieuwe varianten ontstaan die mogelijk resistent zijn tegen het vaccin.

Ga weg met dat verschrikkelijk dodelijke  vaccin!