Wereldregering Aangifte Artsen Het nieuwe normaal Coronazwendel Dodelijk Vaccin PCR Test Cyborg toekomst

SKW De Cluft

The Great Reset is een poging tot wereldwijde kapitalistische staatsgreep op een schaal die nooit eerder was gedacht. Het is een bod van een zeer rijke elite om de totale controle te krijgen over elk aspect van onze wereld, ons leven en ons lichaam.

Website list en bedrog

Prof. Dr. Theo Schetters zegt:

“Massa mRNA Vaccinatie Roekeloos en onnodig - Waarom Lockdown? 98% heeft weerstand. Focus op risicogroepen”

Professor Dr. Theo Schetters is al 40 jaar actief in de vaccin industrie en heeft zelfs enkele patenten op zijn naam staan. Hij is dus niet tegen vaccins maar maakt zich grote zorgen over het huidige mRNA vaccin en de korte testperiode die het heeft doorlopen waarbij heel veel zaken onzeker zijn …

“Waarom Lockdown? 98% heeft weerstand. Focus op risicogroepen” zegt Prof. Dr. Theo Schetters “De Lockdown is niet legitiem want 98% van alle mensen die besmet raakten met het coronavirus hebben het virus met hun eigen afweerstyteem overwonnen zonder ziek te worden of met milde klachten” stelt immunoloog Professor Dr. Theo Schetters. Lees beslist verder>>>

In een emotionele video legt dr. Vernon Coleman uit waarom dokters en verpleegsters die het
covid-19-vaccin toedienen, berecht zullen worden als oorlogsmisdadigers.
Lees beslist verder en bekijk deze schokkende video >>>


Dr. Vernon Coleman:
‘Artsen die het coronavaccin toedienen worden berecht als oorlogsmisdadigers’
5 februari 2021 06:00 
De WHO verwacht alleen dat deze ‘vaccins’ de klachten zullen verminderen,
aldus dr. Coleman. Niet dat ze voorkomen dat mensen corona krijgen en ook niet dat het vaccin voorkomt dat mensen anderen besmetten.

Arts Vernon Coleman legt in een emotionele video uit waarom artsen en verpleegkundigen die het coronavaccin toedienen, berecht zullen worden als oorlogsmisdadigers.


De huisarts in ruste zat niet stil. Hij schreef meer dan 100 boeken waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht. Hij maakte het afgelopen jaar meer dan 100 video’s waarin hij zich zeer kritisch uitlaat over het coronabeleid. Zo kritisch dat hij YouTube moest verruilen voor alternatieve videosites. Zijn nieuwste video gaat over het coronavaccin. Coleman stelt dat dit geen vaccin is, maar gentherapie. En een aanzienlijk deel van de medische en wetenschappelijke gemeenschap is hetzelfde standpunt toegedaan, zegt hij. “Ik ga nog liever dood dan dat ik dat spul in mijn lichaam laat spuiten.”

 In Nederland zijn meerdere mensen overleden na toediening van het AstraZeneca-vaccin. Ze kregen longembolieën samen met een verlaagd aantal bloedplaatjes, meldt bijwerkingscentrum Lareb.

Dr. Carrie Madej heeft een dringende waarschuwing over het verschrikkelijke COVID-19-vaccin.

Het versnelde COVID-19-vaccin dat op veel plaatsen over de hele wereld verplicht zal zijn, is een ongekend experimenteel vaccin dat mensen op genetisch niveau zal veranderen

MENS 2.0 - TRANSHUMANISTISCH VACCIN - DE WERELD WAKKER GESCHUD - DR. CARRIE MADEJ

Sinds haar twintigste is ze gefascineerd door vaccins en heeft ze sindsdien 20 jaar lang uitvoerig bestudeerd. Haar diepgaande kennis en interesse op dit onderwerp, motiveerde haar om te begrijpen wat die nieuwe technologie voor het COVID-19-vaccin precies inhoudt; mRNA.


Wat ze onthult, is op z’n zachtst gezegd alarmerend.

https://www.kla.tv/Vaccinatie/17917

https://waarheid.tv/60-wat-hebben-ze-te-verbergen

https://www.bitchute.com/video/MTpHqlmE5llJ/

Dr. Carrie Madej behaalde haar medische graad in 2001 aan de Kansas City University of Medical Biosciences. Daarna voltooide ze haar traditionele stage bij The Medical Center in Columbus, en studeerde af op interne geneeskunde aan Mercer University.


Madej stond aan het hoofd van twee grote medische klinieken in de Amerikaanse staat Georgia.

 

Dr. Carrie Madej heeft een dringende waarschuwing over de aanstaande COVID-19-vaccins Dr. Carrie Madej is specialist in interne geneeskunde in Mcdonough, Georgia, met bijna 20 jaar ervaring in het veld.
Haar waarschuwing is erg belangrijk en moet uitgebreid worden gedeeld.


Ze heeft een goed en zuiver hart. Dat merk je aan het einde van de video

Dr. Carrie Madej, die 20 jaar ervaring heeft met vaccintechnologie, komt dapper naar buiten en vertelt ons de feiten van het COVID-19-vaccin. Deel de informatie met uw vrienden, familie, op sociale media.


Dit is een platform voor het delen van informatie, doe alstublieft uw eigen onderzoek

Een vaccin op basis van genetische manipulatie kan een dramatische menselijke catastrofe veroorzaken.

Bill Gates en Mark Zuckerberg winden er geen doekjes om: de nieuwe vaccins veranderen inderdaad het menselijk DNA. Wat de gevolgen op lange termijn zijn, weten ze echter niet... Elon Musk legt uit dat je met synthetische DNA of RNA een mens in een vlinder kunt veranderen. Dr. Carrie Madej waarschuwt voor het plan om de originele mensheid te laten ophouden, en een nieuwe kunstmatige mens te laten ontstaan, die gekoppeld is aan technologie. Het World Economic Forum verklaart dat we allemaal cyborgs moeten worden. Zuckerberg geeft zelfs toe dat hijzelf ook 'ooit mens was'.

Een lid van het gezin is kerngezond maar is volgens de 100% onbetrouwbare test zogezegd ‘besmet’?


Het hele gezin moet wekenlang in afzondering.

Allemaal voor een ziekte met 99,7% overlevingskans, waar bovendien diverse 100% effectieve medicijnen voor bestaan.


Artsen wereldwijd waarschuwen dat de test zo massaal opgedrongen wordt, omdat het reeds nanotechnologie introduceert in onze hersenen en zenuwstelsel. Daarom rammen ze dat ding zo absurd diep in je hoofd, tot tegen je hersenen. Een druppeltje speeksel is al voldoende, maar dat willen ze niet. De test moet per se tegen je hersenen aan geduwd worden.


Deze afschuwelijke methode dient geen enkel medisch doel. Het is het plaatsen van materiaal in je hoofd.

Meer dan 1.700.000 weergaven

Arts brengt een indringende en wetenschappelijk gefundeerde boodschap voor de hele mensheid.

Testen: “niet doen”


Diverse mensen die getest waren schreven me dat ze sindsdien concentratie problemen, misselijkheid, duizeligheid, verwarring, hoofdpijn en oorsuizingen hebben. Ze kunnen niet goed meer nadenken, maken vreemde beslissingen en zijn vergeetachtig.


Bovendien wordt er DNA materiaal van mensen geoogst, door de tests. China heeft erkend grote hoeveelheden DNA informatie van geteste Amerikanen verworven te hebben. Op sommige test doosjes staat letterlijk dat de test dient om DNA informatie te verzamelen!

Het is allemaal deel van een wereldwijd project dat al tientallen jaren gepland is. Het project heeft diverse doelen:

- de wereldbevolking verminderen. Lees verder >>>Dr. Carrie Madej heeft een dringende waarschuwing over het verschrikkelijke COVID-19-vaccin.

Het versnelde COVID-19-vaccin dat op veel plaatsen over de hele wereld verplicht zal zijn, is een ongekend experimenteel vaccin dat mensen op genetisch niveau zal veranderen

Artsen over dehele wereld waarschuwen de mensheid
Een vaccin op basis van genetische manipulatie kan een dramatische menselijke catastrofe veroorzaken.

The Great Reset, Prof Dr Dodelijk vaccin Het manifest Arts en Wetenschap List en bedrog Corona- bedrog Corona II De Cluft

Ga weg met dat
verschrikkelijke dodelijke  vaccin!
Iedere dag die voorbij gaat is een dag
dat we dichter bij de eeuwige slavernij komen.

Verontrustende boodschap inzake vaccins

het corona vaccin uitvoerig
getest´´ Echt waar!

Onze kinderen zijn
proefkonijnen hoe veilig zijn
de nieuwe coronavaccins echt? >>>

Meerdere corona-uitbraken en
sterf-gevallen na vaccinatie


Getuigenissen van een moedige
huisarts en een schooldirecteur >>>


Huisarts: 'stop het vaccineren'- Schooldirecteur:
'de regels zijn schadelijk, ik doe het niet meer'.


Even leek het er op dat de democratische rechtsstaat zegevierde over de autoritaire neigingen van de zogenaamd liberale regering, echter niets bleek minder waar: het kabinet zette alles op alles om de avondklok in stand te houden en liet daarbij zijn ware gezicht zien.


De ontmaskering van de rechtsstaat >>>


De afgelopen week kwam in het nieuws dat de minister van Volksgezondheid heeft besloten om het gebruik van het vaccin AstraZeneca op te schorten in verband met gerapporteerde mogelijke onverwachte bijwerkingen. Er wordt echter al veel langer gewaarschuwd dat de vaccins die ons tegen het Covid-19 virus moeten beschermen, onvoorziene bijwerkingen kunnen hebben.

Artsen kunnen aansprakelijk zijn voor gezondheidsschade die het door hen toegediende Covid-19 vaccin onverhoopt teweegbrengt, waarschuwt oud-advocaat Frank Stadermann Lees verder >>>

Arts mogelijk aansprakelijk voor schade door vaccin

ME’er is leugens zat:
‘Die lui aan het Binnenhof zouden aangeklaagd moeten wordenHet kartel stort voor onze ogen in elkaar. Het politieke systeem is aan het einde van haar Latijn’

Ex-vicepresident Pfizer:
‘Goed mogelijk dat dit gebruikt gaat worden voor grootschalige ontvolking’

 

‘De leiders spannen samen om ons machteloos te maken

De meest medelevende benadering die de risico's en voordelen van het bereiken van kudde-immuniteit in evenwicht houdt, is om degenen met een minimaal risico op overlijden normaal te laten leven om immuniteit tegen het virus op te bouwen door middel van natuurlijke infectie, terwijl degenen die het hoogst zijn beter worden beschermd. risico. We noemen dit gerichte bescherming.

Het nemen van maatregelen om de kwetsbaren te beschermen moet het centrale doel zijn van de volksgezondheidsreacties op COVID-19. Verpleeghuizen zouden bijvoorbeeld personeel met verworven immuniteit moeten gebruiken en regelmatig ander personeel en alle bezoekers moeten testen. Rotatie van personeel moet tot een minimum worden beperkt. Thuiswonende gepensioneerden moeten boodschappen en andere benodigdheden bij hen thuis laten bezorgen. Indien mogelijk moeten ze familieleden buiten ontmoeten in plaats van binnen. Een alomvattende en gedetailleerde lijst van maatregelen, met inbegrip van benaderingen voor huishoudens met meerdere generaties, kan worden geïmplementeerd en valt ruim binnen het bereik en de mogelijkheden van volksgezondheidswerkers.


Degenen die niet kwetsbaar zijn, zouden onmiddellijk het leven moeten kunnen hervatten zoals gewoonlijk. Eenvoudige hygiënemaatregelen, zoals handen wassen en ziek thuisblijven, moeten door iedereen worden toegepast om de immuniteitsdrempel van de kudde te verlagen. Scholen en universiteiten moeten openstaan ​​voor persoonlijk onderwijs. Buitenschoolse activiteiten, zoals sporten, moeten worden hervat. Jonge volwassenen met een laag risico zouden normaal moeten werken in plaats van thuis. Restaurants en andere bedrijven zouden moeten openen. Kunst, muziek, sport en andere culturele activiteiten moeten worden hervat. Mensen die meer risico lopen, kunnen deelnemen als ze dat willen, terwijl de samenleving als geheel de bescherming geniet die de kwetsbaren worden geboden door degenen die kuddeimmuniteit hebben opgebouwd.


Handtekeningen

Als epidemiologen van infectieziekten en wetenschappers op het gebied van de volksgezondheid maken we ons ernstige zorgen over de schadelijke effecten van de fysieke gezondheid van het heersende COVID-19-beleid en bevelen we een aanpak aan die we Gerichte bescherming noemen.

Lees verder >>>

https://gbdeclaration.org/

De verklaring van Great Barrington

The Great Barrington Declaration - Als epidemiologen van infectieziekten en volksgezondheidswetenschappers maken we ons ernstig zorgen over de schadelijke gevolgen voor de fysieke en mentale gezondheid van het heersende COVID-19-beleid, en bevelen we een aanpak aan die we Focused Protection noemen.


We komen zowel van links als van rechts en van over de hele wereld en hebben onze carrières gewijd aan het beschermen van mensen. Het huidige lockdown-beleid heeft verwoestende gevolgen voor de volksgezondheid op korte en lange termijn. De resultaten (om er maar een paar te noemen) zijn onder meer lagere vaccinatiegraad bij kinderen, verslechterende uitkomsten van hart- en vaatziekten, minder kankerscreenings en een verslechterende geestelijke gezondheid - wat leidt tot een grotere oversterfte in de komende jaren, waarbij de arbeidersklasse en jongere leden van de samenleving de zwaarste last dragen . Studenten van school houden is een groot onrecht.


Als deze maatregelen worden gehandhaafd totdat er een vaccin beschikbaar is, zal dit onherstelbare schade aanrichten, waarbij de kansarmen onevenredig worden geschaad.

Gelukkig groeit ons begrip van het virus. We weten dat de kwetsbaarheid voor overlijden door COVID-19 meer dan duizend keer hoger is bij ouderen en zieken dan bij jongeren. Voor kinderen is COVID-19 inderdaad minder gevaarlijk dan veel andere schade, waaronder griep.


Naarmate de immuniteit in de bevolking toeneemt, neemt het risico op infectie voor iedereen - inclusief de kwetsbaren - af. We weten dat alle populaties uiteindelijk kudde-immuniteit zullen bereiken - het punt waarop het aantal nieuwe infecties stabiel is - en dat dit kan worden ondersteund door (maar niet afhankelijk is van) een vaccin. Ons doel zou daarom moeten zijn om sterfte en sociale schade tot een minimum te beperken totdat we immuniteit voor de kudde bereiken.

Drie topwetenschappers (Harvard, Oxford,Stanford) op het gebied van virologie, epidemiologie en volksgezondheidsbeleid hebben de handen ineengeslagen en doen een voorstel hoe het beste Covid-19 te bestrijden. In elk geval niet zoals de meeste landen het nu doen, want dat rigoureuze beleid heeft verwoestende gevolgen voor de volksgezondheid. “Dit is een gezondere benadering, de meer wetenschappelijke benadering“, zeggen de auteurs. Ze hebben een verklaring afgegeven, genoemd naar de plek waar ze een paar dagen geleden bij elkaar kwamen.


Ik denk dat ze gelijk hebben, en de situatie in Zweden lijkt dat te bevestigen. Het overheidsbeleid zoals dat nu in de meeste landen wordt toegepast moet zo snel mogelijk op de schop. We kunnen mijns inziens niet verder met het huidige beleid dat veel meer kapot maakt dan voorkomt. De video is een vraaggesprek met de drie wetenschappers. De verklaring heb ik in het Nederlands vertaald en is ook te vinden op deze website.

The Great Barrington Declaration

The Great Barrington Declaration - Meer dan 50.000 dokters en wetenschappers ondertekenden de declaratie om verenigd op te staan
tegen de coronamaatregelen, de lockdowns en de vaccins.

 In Nederland zijn meerdere mensen overleden na toediening van het AstraZeneca-vaccin. Ze kregen longembolieën samen met een verlaagd aantal bloedplaatjes, meldt bijwerkingscentrum Lareb.

Nederlanders sterven bij bosjes na coronavaccin: ‘Hang dit niet aan de grote klok’

Geënsceneerde pandemie’: artsen over de hele wereld slaan alarm!
Schokkend overheidsrapport over bijwerkingen en doden door vaccin


Lockdowns en afstand houden verzwakken ons immuunsysteem, zegt wetenschapper

Vaccinatiewaanzin: baby’s en zwangere vrouwen als proefkonijn
Zo ‘goed’ werken de coronavaccins: ‘Dit is een nagel aan de doodskist’
Ernstige gevolgen mRNA Corona - vaccin

Iedere dag die voorbij gaat is een dag
dat we dichter bij de eeuwige slavernij komen.

https://artsencollectief.nl/

PERSBERICHT, NIEUWS, TESTBELEID

Massaal (snel)testen medisch gezien onacceptabel

Honderden artsen staan op tegen strategie Hugo de Jonge >>>

Artsen reageren verbolgen op boetedreiging
en stellen 10 vragen aan IGJ , …   Lees verder >>>

OPEN BRIEF AAN ALLE WERELDBURGERS EN ALLE REGERINGEN VAN DE WERELD

In een emotionele video legt dr. Vernon Coleman uit waarom dokters en verpleegsters die het
covid-19-vaccin toedienen, berecht zullen worden als oorlogsmisdadigers.
Lees beslist verder en bekijk deze schokkende video >>>


Dr. Vernon Coleman:
‘Artsen die het coronavaccin toedienen worden berecht als oorlogsmisdadigers’
5 februari 2021 06:00 
De WHO verwacht alleen dat deze ‘vaccins’ de klachten zullen verminderen,
aldus dr. Coleman. Niet dat ze voorkomen dat mensen corona krijgen en ook niet dat het vaccin voorkomt dat mensen anderen besmetten.

Arts Vernon Coleman legt in een emotionele video uit waarom artsen en verpleegkundigen die het coronavaccin toedienen, berecht zullen worden als oorlogsmisdadigers.


De huisarts in ruste zat niet stil. Hij schreef meer dan 100 boeken waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht. Hij maakte het afgelopen jaar meer dan 100 video’s waarin hij zich zeer kritisch uitlaat over het coronabeleid. Zo kritisch dat hij YouTube moest verruilen voor alternatieve videosites. Zijn nieuwste video gaat over het coronavaccin. Coleman stelt dat dit geen vaccin is, maar gentherapie. En een aanzienlijk deel van de medische en wetenschappelijke gemeenschap is hetzelfde standpunt toegedaan, zegt hij. “Ik ga nog liever dood dan dat ik dat spul in mijn lichaam laat spuiten.”

Huisarts: 'stop het vaccineren'- Schooldirecteur:
'de regels zijn schadelijk, ik doe het niet meer'.

Getuigenissen van een
moedige huisarts en een schooldirecteur >>>
 hoe veilig zijn
de nieuwe coronavaccins echt? >>>

Meerdere corona-uitbraken en sterf-gevallen na vaccinatie

Even leek het er op dat de democratische rechtsstaat zegevierde over de autoritaire neigingen van de zogenaamd liberale regering, echter niets bleek minder waar: het kabinet zette alles op alles om de avondklok in stand te houden en liet daarbij zijn ware gezicht zien.


De ontmaskering van de rechtsstaat >>>


 In Nederland zijn meerdere mensen overleden na toediening van het AstraZeneca-vaccin. Ze kregen longembolieën samen met een verlaagd aantal bloedplaatjes, meldt bijwerkingscentrum Lareb.

Missie: Een groeiende groep medisch professionals is gedurende de coronacrisis in een ethisch conflict geraakt door het zien van de schade die de coronamaatregelen aanrichten. Wij maken ons zorgen. Binnen de artseneed staat het bevorderen van gezondheid en het voorkomen van schade voorop. In de huidige crisis zien wij dat de gezondheid en de kwaliteit van leven van mensen in gevaar zijn.

Vanuit een helder ethisch kompas willen wij een klimaat creëren met respect voor ieders mening en gevoel, op basis van gelijkheid, waarin de veerkracht van mensen, hun (keuze)vrijheid, zelfbeschikkingsrecht en eigen regie voorop staan. Ons motto is daarbij: van angst naar vertrouwen.

Wij willen bijdragen aan een open debat over de mogelijkheden van een beleid, met maatregelen tegen Corona met zo min mogelijk nevenschade en waarbij gezondheid wordt gestimuleerd. Wij vragen om een transparant en toetsbaar afwegingskader rondom de maatregelen, waarbij voor- en nadelen in kaart gebracht worden en de maatregelen beoordeeld kunnen worden op proportionaliteit >>>

De Website wordt op dit moment geheel vernieuwd.

De tekst achter de links zijn tijdens deze ontwikkelingsfase niet altijd zichtbaar.
Wij hopen zo snel mogelijk weer volledig on-line te zijn.
Onze welgemeende excuses voor dit ongemak


Hartelijke groet,
Harry van den Berg.