Wereldregering Aangifte Artsen Het nieuwe normaal Coronazwendel Dodelijk Vaccin PCR Test Cyborg toekomst

SKW De Cluft

The Great Reset is een poging tot wereldwijde kapitalistische staatsgreep op een schaal die nooit eerder was gedacht. Het is een bod van een zeer rijke elite om de totale controle te krijgen over elk aspect van onze wereld, ons leven en ons lichaam.

Website list en bedrog

Ga weg met dat
verschrikkelijke dodelijke  vaccin!
Iedere dag die voorbij gaat is een dag
dat we dichter bij de eeuwige slavernij komen.

Verontrustende boodschap inzake vaccins

het corona vaccin uitvoerig
getest´´ Echt waar!

Onze kinderen zijn
proefkonijnenArtsen voor de Waarheid:
“In de herfst-winter van 2021 zal ten minste 20-30% van degenen die tegen CORONA zijn gevaccineerd, aan het vaccin overlijden en zal een nieuwe stam de schuld krijgen”

Horror: Pfizer vaccin ingezoomd met microscoop – levende organismen?

Ik sta niet persoonlijk in voor deze video of voor de beweringen die eraan verbonden zijn. Ik bied het enkel aan voor uw kijk- en discussievermogen. Ik heb zelf geen toegang tot dit vaccin om de beweringen te verifiëren en het vaccin onder een eigen microscoop te leggen. Zoals velen van jullie weten, wil ik zelf niets te maken hebben met Covid-19 vaccins, behalve dan om anderen te waarschuwen alvorens zich eraan te onderwerpen… Het injecteren van mensen met buitenmenselijke levensvormen doet Frankenstein lijken op een schooljongen met een scheikundeset.

Wat u vandaag zult lezen is de waarheid over het afschuwelijke stervensproces van Corona-gevaccineerden. We weten allemaal dat niet alle sterfgevallen hetzelfde zijn: er zijn mensen die in hun slaap sterven en dat niet merken. Er zijn mensen die na een hartstilstand onmiddellijk dood in elkaar zakken. Of onmiddellijk en pijnloos sterven in een ernstig auto-ongeluk. Koolmonoxidevergiftiging, vaak het gevolg van een defecte verwarming, leidt ook tot een pijnloze dood.

Maar er zijn ook mensen wier stervensproces zich uren, dagen of weken voortsleept, lijdend aan onuitsprekelijke kwellingen die zij alleen enigszins kunnen verlichten met behulp van opiaten of morfine – als zij het geluk hebben dat een arts hun dat voorschrijft.

Lees het volgende ooggetuigenverslag van een Duitse intensive care arts die, waarschijnlijk naar aanleiding van zijn eed als arts, het exacte stervensproces niet heeft beschreven.

Het alarmerende ooggetuigenverslag van een intensive care arts (anoniem, bekend bij de redactie) is opzienbarend, bericht Blauerbote.com. Hij zei:

“Sinds januari zijn er heel weinig mensen op de IC gediagnosticeerd met Covid-19, maar wat nu toeneemt zijn mensen met ernstige bijwerkingen van de vaccinatie”.

Verder getuigt hij:

“In één verpleeghuis hier, werd het Biontech vaccin geïnjecteerd bij 40 van de 60 bewoners. Tot dan was er helemaal geen Corona in de faciliteit. Op vrijdag werden ze gevaccineerd en op maandag waren er drie tests positief. De gezondheidsdienst werd erbij gehaald. Van de 40 gevaccineerden zijn er 11 overleden en hadden er 20 ernstige bijwerkingen. De niet-ingeënte waren allemaal gezond. Een dame belandde op mijn ICU met gezichtsverlamming. Ik belde het verpleeghuis en zo kreeg ik de informatie. Een mogelijk verband met de vaccinatie werd pas gezien nadat ik het vroeg. De gezondheidsdienst zei dat de ernstige kuren werden veroorzaakt door een nieuwe virale mutatie”.

Dit verslag komt overeen met bijna 200 soortgelijke verslagen die zijn verzameld door de site Corona-Blog.net. De ouden en zwakken vallen als vliegen na de vaccinatie. De gegevens suggereren dat de vaccinaties mensen vatbaarder maken voor latere Covid-19-infecties, of dat zij rechtstreeks sterven aan de gevolgen van de vaccinatie, die overkomen als een Covid-19 infectie. Wilden ze niet vooral deze ouderen beschermen?

https://www.frontnieuws.com/ooggetuigenverslag-van-een-intensive-care-arts-dood-na-een-covid-19-vaccinatie/

Ooggetuigenverslag van een intensive care arts:
“Dood na een COVID-19 vaccinatie”april 12, 2021

Onderzoek naar 31 sterfgevallen na vaccinatie in zorginstelling Noord-Holland: ‘Onderste steen komt boven’

Op 30 januari kregen de bewoners van het St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis in Amersfoort hun eerste coronaprik. Twee weken later brak er corona uit. In een week tijd overleden 22 bewoners. “Met de start van vaccinaties hadden we verwacht dat de besmettingen zouden afnemen, maar dat is niet gebeurd en daar zijn we erg ontdaan over,” zei bestuurslid Evelien Bongers tegen RTV Utrecht.

Zo zijn er nog talloze voorbeelden van verpleeg- en verzorgingstehuizen waar bewoners kort na vaccinatie zijn overleden. Kamerlid Wybren van Haga (FVD) stelde er vragen over aan zorgminister Hugo de Jonge en werd vervolgens geschoffeerd.

“Er zijn een hoop verontrustende berichten,” zei Van Haga, die onder andere het St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis noemde. “Dat er mensen overlijden is één ding, maar dit lijkt te toevallig. Ik was benieuwd naar de verklaring.” De Jonge beschuldigde het Kamerlid van ‘het zaaien van paniek’ en ‘het verspreiden van nepnieuws’.

31 bewoners overleden

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 heeft naar aanleiding van deze verontrustende berichten besloten om onderzoek te doen naar overlijdensgevallen na vaccinatie. De commissie onderzoekt momenteel het overlijden na vaccinatie van 31 bewoners in een zorginstelling in Noord-Holland. Aan de familie is toestemming gevraagd obductie te mogen doen, laat de commissie weten via social media.

Het lijkt te gaan om zorgcentrum Huis ter Wijck in Beverwijk. Daar zijn onlangs 31 bewoners overleden net nadat ze voor de eerste keer waren gevaccineerd.

Niet de enige zorginstelling

Veel mensen zijn blij dat de onderzoekscommissie een onderzoek is gestart. “Lijkt me goed dat dit uitgezocht wordt, want het is niet de enige zorginstelling waar dit is gebeurd,” reageert psychiatrisch verpleegkundige Aaldrik Oosterveld op LinkedIn. “De onderste steen komt boven,” twittert programmamaker Flavio Pasquino.

Margaretha schrijft: “Het tehuis waar mijn vader heeft gewoond en mijn moeder ooit heeft gewerkt. Top dat jullie dit onderzoeken. Bizar gewoon. En meteen wordt er gezegd: ‘Nee, het komt niet door het vaccin’. Zijn ze daar helderziend of zo?”

https://www.ninefornews.nl/onderzoek-naar-31-sterfgevallen-na-vaccinatie-in-zorginstelling-noord-holland-onderste-steen-komt-boven/


Een vaccin op basis van genetische manipulatie kan een dramatische menselijke catastrofe veroorzaken.

Een vaccin op basis van genetische manipulatie kan een dramatische menselijke catastrofe veroorzaken.

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekte


Het mRNA-vaccin werkt door de cellen van je lichaam te kapen en ervoor te zorgen dat ze eiwitten produceren die zijn gemodelleerd naar de piekeiwitten in het SARS-cov-2 coronavirus. Omdat die structuur prionachtige gebieden omvat, kunnen willekeurige fouten in mRNA-sequenties - die door het menselijke immuunsysteem worden afgekapt voordat ze de ribosomen in de cellen bereiken - ervoor zorgen dat ontvangers van mRNA-vaccins prionen in hun eigen lichaam produceren

Lees verder >>>

Welke Vaccin Testen?

The Great Reset, Prof Dr Dodelijk vaccin Het manifest Arts en Wetenschap List en bedrog Corona- bedrog Corona II De Cluft
Wereldregering Aangifte Artsen Het nieuwe normaal Coronazwendel Dodelijk Vaccin PCR Test Cyborg toekomst

Hoogleraar Pierre Capel:
‘Het coronavaccin is helemaal geen vaccin’

 

Steeds meer artsen en hoogleraren verzetten zich tegen het coronavaccin, maar zij worden niet gehoord. Ze mogen niet aanschuiven bij talkshows en hun berichten verdwijnen van social media of krijgen een waarschuwingslabel.

“Met de huidige trend is er eind januari waarschijnlijk al zonder een vaccin al zoveel groepsimmuniteit dat het coronavaccin als mosterd na de maaltijd komt,” zegt huisarts Martin Voerknecht. “Maar natuurlijk zullen ons kabinet en het Red Team (en alle andere natuurlijk beloop-ontkenners) claimen dat mondkapjes de oplossing waren.”

Ook arts Matthijs Schoemacher vindt het coronavaccin overbodig. Hij laat weten dat hij op straat liep zonder mondkapje en dat een dame die hem tegemoet kwam met een grote boog om hem heen liep. “Met afgewend hoofd, vol afgrijzen. Wat een devaluatie van het intermenselijk verkeer, wat een misverstand. Dagelijks ingepompt door een groot deel van de media. Gesubsidieerd door de overheid!”

Dit is dus gewoon stier Herman op een andere manier“ Ik overleefde het bombardement van Rotterdam, de hongerwinter, ik offerde twee jaar van mijn leven in militaire dienst, betaalde mijn leven lang belasting, betaalde mijn eigen studies als werkstudent, hielp mee aan de heropbouw van dit land,” voegt hij toe. “55 miljoen mensen overleefden die ramp niet. Terwijl iedereen, op 0,13 procent na, de huidige voorspelde ramp door Covid-19 overleefde! Dankzij een geniaal immuunsysteem. Zonder vaccin.”

Dr. Schoemacher benadrukt:
Iedereen snapt daarom dat een vaccin volmaakt overbodig is

Op de vraag of hij zich zou vaccineren tegen Covid-19 antwoordde Pierre Capel, emeritus hoogleraar immunologie: “Absoluut niet.” Hij wijst er in onderstaand filmpje op dat het coronavaccin geen ‘vaccin’ is. “Een vaccin is dat je een viraal eiwit of bacteriële membranen met een hoop troep mengt om je immuunsysteem te stimuleren. Het vaccin waarover gesproken wordt, is helemaal geen vaccin. Het is genetische modificatie.

Dit is dus gewoon stier Herman op een andere manier.
Een klassiek vaccin is het absoluut niet.”

Celbioloog Peter Borger over DNA, corona, mutaties, vaccineren, darwinisme en de plaag van het dominante scientisme. Peter Borger neemt al vanaf de eerste lockdown in 2020 deel aan het publieke debat met zeer gedegen kanttekeningen tegen het beleid van de maatregelen en de vaccinaties. Borger verwierf enorme bekendheid toen hij eind november 2020 samen met collega-wetenschappers (waaronder Mike Yeadon, ex CSO van Pfizer) de bekende 'retraction papter' indiende tegen de Drosten paper over de PCR-test. De test waar het huidige wereldwijde beleid op gestoeld is wordt door de retraction paper onderuit gehaald. Tom bezocht hem thuis, vlakbij Basel, tijdens zijn 'Laatste reis door Europa'. Het werd een van de meest inhoudelijk diepgaande interviews op dit onderwerp!

https://www.youtube.com/watch?v=XGQiBUvjjP4


Celbioloog: VACCINEER JE NIET!

De Website wordt op dit moment geheel vernieuwd.

De tekst achter de links zijn tijdens deze ontwikkelingsfase niet altijd zichtbaar.
Wij hopen zo snel mogelijk weer volledig on-line te zijn.
Onze welgemeende excuses voor dit ongemak


Hartelijke groet,
Harry van den Berg.


BREAKING: GROOT CHRISTELIJK USA TV NETWERK BRENGT WAARHEID OVER VACCIN AAN HET LICHT >>>>

Uitvinder mRNA-technologie bevestigt: gevaccineerden worden superverspreiders >>>

Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 (BPOC 2020)

Verhoren

Wie worden er als getuige-deskundigen gehoord?


Voor verhoor als getuige-deskundige komt in aanmerking iedereen die op grond van zijn/haar eigen specifieke (vak)kennis als deskundige iets kan verklaren omtrent het overheidsbeleid met betrekking tot de corona-crisis. Mensen die willen komen verklaren, kunnen zich melden bij de Commissie BPOC2020. Die beoordeelt of de betrokkene met zijn/haar verklaring kan bijdragen aan het onderzoek. Lees verder >>>

De Commissie

De commissie bestaat uit de volgende leden:
Drs. P. (Pieter) Kuit (voorzitter)  
Jade Kuit ( tevens griffier / notulist)

Raad van Advies:

Dr. Ruth Seldenrijk
Dhr. Evert de Blok
Dhr. Edsard Ravelli
Dr. Cees Hamelink
Prof. dr. P.J.A. Capel
Prof. dr. Theo Schetters
Mr. Bart MaesOnafhankelijk

De commissie is volledig onafhankelijk.

De commissie is een particulier initiatief van dhr. Drs. P. (Pieter) Kuit en mevr. J. (Jade) Kuit, en is op geen enkele wijze verbonden aan of gelieerd aan enige organisatie of bedrijf.

Financiering

De financiering komt volledig uit giften. Wanneer een organisatie of bedrijf een gift aan de BPOC2020 doet, geeft dat de organisatie of het bedrijf geen enkele invloed op de gang van zaken binnen de commissie of op de keuze van de getuigen-deskundigen die uitgenodigd worden. Dat geldt uiteraard ook voor particuliere giften.

Geen Vaccin = Keine Schule"
zegt Dr. Klaus Reinhardt in Duitsland

https://www.blckbx.tv/videos/geen-vaccin-keine-schule-zegt-dr-klaus-reinhardt-in-duitslandde-meest-verwijderde-docu-van-het-moment-corona-op-zoek-naar-de-waarheid-8d8dw

Dr. Klaus Reinhardt , de president van de Bundesärztekammer, (de Duitse Gezondheidsraad) sprak klare taal in een 172 pagina tellend communiqué Beschlussprotokoll waarin oa. stond “Het recht op onderwijs met kinderopvang en schoolbezoek kan alleen worden gezekerd met een tijdige covid-19 vaccinatie in de winter van 2021/2022”. Met deze nieuwe regel zullen ongevaccineerde kinderen en gezinnen dus uitgesloten worden van normale deelname aan de samenleving.

Sietske Bergsma

Programmamaker Flavio Pasquino werd gewezen op deze ontwikkelingen in ons buurland door jurist & journalist Sietske Bergsma die 5 jaar in Berlijn woonde en geldt als een Duitsland-kenner en tevens een corona-maatregelen-criticus is. Sietske vlogt dagelijk vanaf haar eigen Youtube-kanaal en is tevens actief als bestuurslid van Stichting Moederhart, een organisatie die opkomt voor de rechten van ouders en kinderen in deze verwarrende tijd waarbij de integriteit van het lichaam en de mensenrechten in het algemeen weinig prioriteit lijken te hebben. In een uitzending van ruim een half uur wordt uitgelegd hoe anders de Duitse volksaard is, hoe anders de maatregelen daar zijn dan in Nederland maar ook hoeveel historisch besef er is bij de Oost-Duitsers die weten wat leven in onvrijheid is en zich de laatste maanden stevig uiten op straat met massale demo’s oa. in Berlijn waar in 2020 ruim een miljoen mensen samen kwamen.

Jan Josef Liefers

Enige tijd geleden lanceerden een groep bekenden tv- en toneelacteurs in Duitsland de actie #allesdichtmachen op Youtube. 48 video’s van ca. 1 minuut werden simultaan live gezet en binnen een mum van tijd waren de satirische sketches miljoenen keren bekeken. Jan Josef Liefers had verreweg de meest bekeken video met ruim 1.6 miljoen views en mocht daarna ook veel tv optredens doen om de actie te motiveren. Uiteraard volgde keiharde kritiek en al snel trok de helft van de acteurs hun video terug van het Youtube platform, waar intussen ook weer nieuwe video’s bijkwamen.

Alexanderplatz 1989

Ruim 32 jaar geleden rechte Jan Josef Liefers ook al eens zijn rug. In het toenmalige DDR deed hij een historische toespraak voor tienduizenden Oost-Duitsers die kort daarna de val van de muur zag voltrekken.

Bundesärztekammer

De mededelingen van de Bundesärztekammer kwamen hard aan in Duitsland en leidde vrijwel meteen tot weerstand. Een grote groep artsen startte de actie #nichtmeinaerztetag en daarmee kwam er weer een reeks Youtube video’s online waarmee een tegengeluid werd gemobiliseerd vanuit de medische ethische hoek.

Huisarts uit ernstige zorgen over coronavaccin: ‘Mijn patiënten zijn geen labratten’

De huisarts Damian Wojcik heeft net als een aantal van zijn collega’s zijn zorgen uitgesproken over de uitrol van het coronavaccin. Eerder schreven zij al in een open brief aan de gezondheidsautoriteiten dat zij zich ernstig zorgen maken over de prik.

Lizette (28) belandde door het AstraZeneca-vaccin in het ziekenhuis en kon niet meer lopen
Zaterdag ontving de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 mensen die in hun omgeving te maken hebben gehad met sterf- en ziektegevallen na coronavaccinatie. De komende weken worden vaccinologen gehoord die hun oordeel ...
Lees verder >>>

Voormalig vicepresident van Pfizer:
“Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”

Dr. Michael Yeadon, Pfizer’s voormalige vicepresident en chef-wetenschapper voor allergie en respiratoire aandoeningen die 32 jaar in de industrie leiding gaf aan onderzoek naar nieuwe medicijnen en met pensioen ging bij de farmaceutische reus met “de hoogste onderzoekspositie” in zijn vakgebied, sprak met LifeSiteNews.

Hij gaat in op de “aantoonbaar valse” propaganda van regeringen als reactie op Covid-19, inclusief de “leugen” van gevaarlijke varianten, het totalitaire potentieel voor “vaccinpaspoorten,” en de sterke mogelijkheid dat we te maken hebben met een “samenzwering” die zou kunnen leiden tot iets dat veel verder gaat dan de bloedbaden die zijn ervaren in de oorlogen en slachtpartijen van de 20e eeuw.

Zijn belangrijkste punten zijn:


“Maar in het afgelopen jaar heb ik me gerealiseerd dat mijn regering en haar adviseurs liegen tegen het Britse volk over alles wat te maken heeft met dit Coronavirus. Absoluut alles. Het idee van asymptomatische overdracht en dat je geen symptomen hebt, maar wel een bron van het virus bent, is een misvatting. Dat lockdowns werken, dat mondkapjes een beschermende waarde hebben voor jou of iemand anders, en dat varianten enge dingen zijn en dat we zelfs internationale grenzen moeten sluiten voor het geval sommige van deze vervelende buitenlandse varianten binnenkomen.


Of, overigens, bovenop de huidige lijst van op genen gebaseerde vaccins die we op miraculeuze wijze hebben gemaakt, zullen er enkele ‘top-up’ vaccins komen om de immuun ontsnappingsvarianten het hoofd te bieden.


Alles wat ik u heb verteld, elk van deze dingen is aantoonbaar onjuist. Maar ons hele nationale beleid is gebaseerd op het feit dat ze allemaal in grote lijnen zouden kloppen, maar ze zijn allemaal fout”

“Samenzwering” en niet alleen “convergerend opportunisme”

“Maar wat ik graag zou willen, is het hebben over immune ontsnapping, omdat ik denk dat dat waarschijnlijk het eindspel zal zijn van dit hele gebeuren, dat volgens mij waarschijnlijk een samenzwering is. Vorig jaar dacht ik dat het ging om wat ik “convergent opportunisme” noemde, dat wil zeggen dat een aantal verschillende groepen belanghebbenden erin geslaagd zijn om een wereld in chaos te dompelen om ons in een bepaalde richting te duwen. Dus het leek alsof er een verband was, maar ik was bereid te zeggen dat het gewoon samenloop van omstandigheden was.

Ik denk nu dat dat naïef is. Het staat voor mij buiten kijf dat zeer belangrijke machthebbers in de wereld ofwel gepland hebben om te profiteren van de volgende pandemie ofwel de pandemie hebben gecreëerd. Een van die twee dingen is waar, want de reden dat het waar moet zijn, is dat tientallen regeringen allemaal dezelfde leugens verkondigen en dezelfde inefficiënte dingen doen die aantoonbaar levens kosten. … Lees verder >>>

15 Kinderen in ziekenhuis opgenomen met mysterieuze ziekte die mogelijk aan Covid-19 is gebonden

Corona’s “derde golf” zal een massale DOOD zien
onder de
GEVACCINEERDEN

Er komt een “derde golf” van het Coronavirus onze kant op. En degenen die erdoor zullen worden getroffen, zijn de “gevaccineerden” die hebben toegestemd om zich te laten injecteren met experimentele gentherapiecocktails die hen vatbaarder hebben gemaakt voor ziekte en dood.

“De heropleving van zowel het aantal ziekenhuisopnames als het aantal sterfgevallen wordt gedomineerd door degenen die twee doses van het vaccin hebben ontvangen, die respectievelijk ongeveer 60 en 70 procent van de golf uitmaken”, onthult het rapport

Begraven in een rapport samengesteld door de Scientific Pandemic Influenza Group on Modeling (SPI-M), is een bekentenis dat de meeste mensen die zullen sterven tijdens de zogenaamde derde golf, de al volledig gevaccineerden zullen zijn tegen het Coronavirus.


“Dit kan worden toegeschreven aan de hoge niveaus van vaccinatie in de meest risicovolle leeftijdsgroep”, legt het verslag verder uit.
Ja, dat heb je goed gelezen.
De sterfgevallen van de derde golf zullen voornamelijk vallen onder de mensen die gevaccineerd zijn. >>>

15 Kinderen in ziekenhuis opgenomen met mysterieuze ziekte die mogelijk aan Covid-19 is gebonden