Wereldregering Aangifte Artsen Het nieuwe normaal Coronazwendel Dodelijk Vaccin PCR Test Cyborg toekomst

SKW De Cluft

The Great Reset is een poging tot wereldwijde kapitalistische staatsgreep op een schaal die nooit eerder was gedacht. Het is een bod van een zeer rijke elite om de totale controle te krijgen over elk aspect van onze wereld, ons leven en ons lichaam.

Website list en bedrog

De grootste CORONA zwendel ooit


Advocaat Reiner Fuellmich geeft update over ‘Neurenberg 2’:
Er is licht aan het einde van de tunnel
12 april 2021 14:00


Enkele maanden geleden sprak advocaat Reiner Fuellmich met Jerm Warfare over zijn plannen om de WHO voor de rechter te slepen wegens misdaden tegen de menselijkheid. Hij is één van de machtigste advocaten in Europa en bereidt momenteel de grootste groepszaak uit de geschiedenis voor, ook wel bekend als ‘Neurenberg 2’.
Buitenparlementaire onderzoekscommissie van Reiner Fuelmich

Reiner Fuelmich is een ervaren advocaat, die in zijn 26-jarige carrière met succes rechtszaken heeft gevoerd tegen frauduleuze multinationals. Hij is ook een van de vier leden van het ‘German Corona Investigative Committee’. Sinds 10 juli 2020 heeft hij een groot aantal getuigenissen afgenomen bij wetenschappers, artsen en experts om antwoorden te vinden op de vele vragen over de Corona-crisis. Fuelmich zegt in het begin van het filmpje het volgende:


Belangrijk  – “Groot-Corona-schandaal” - kijk alstublieft

Degenen die ervoor verantwoordelijk zijn moeten strafrechtelijk worden vervolgd en aangeklaagd voor civiele schade.

“Deze corona-crisis moet, volgens alles wat we vandaag weten, worden omgedoopt tot een “Corona-schandaal” en degenen die ervoor verantwoordelijk zijn moeten strafrechtelijk worden vervolgd en aangeklaagd voor civiele schade. Op politiek niveau moet alles in het werk worden gesteld om ervoor te zorgen dat niemand ooit nog zo machtig zal zijn dat hij de mensheid kan bedriegen of ons kan proberen te manipuleren met een corrupte agenda. En daarom zal ik u nu uitleggen hoe en waar een internationaal netwerk van advocaten de grootste onrechtmatige daad ooit zal aanvechten; het corona- fraudeschandaal, dat zich inmiddels heeft ontvouwd tot waarschijnlijk het grootste misdrijf tegen de menselijkheid dat ooit is gepleegd.”


Misdaad tegen de menselijkheid

Duizenden wetenschappers, artsen, juristen en verpleegkundigen komen in opstand

Het zijn geen loze woorden, en het is uitermate belangrijk dat decluft.nl op grote schaal wordt bekeken en gedeeld.
De getuigenissen zullen niemand onberoerd laten.

– denk mee, denk na -

Enkele dagen geleden sprak Fuellmich opnieuw met Jerm Warfare om de laatste stand van zaken door te nemen. “Er is licht aan het einde van de tunnel,” zei hij. “We hebben rechtszaken gewonnen en gaan er nog veel meer winnen.”

Tijdens het interview zei hij over de corona-aanpak: “Dit zijn de ergste misdaden tegen de menselijkheid die ooit zijn gepleegd.” De weinige mensen die nog zelfstandig kunnen nadenken, zo’n 10 tot 20 procent van de bevolking, weten dat dit nooit over een virus of gezondheid ging, maar over het uitdunnen van de wereldbevolking en controle, aldus de advocaat.

Neurenberg 2

De coronavaccins hebben dan ook niets te maken met vaccineren, maar zijn onderdeel van genetische experimenten, zei hij. Fuellmich voegde toe dat de spelers achter de schermen veel fouten maken. Zo denkt hij dat de vaccinmakers niet hadden verwacht dat er nu al zoveel bijwerkingen zouden optreden.

Hij sprak een klokkenluider die zei dat men in eerste instantie van plan was om dit hele scenario pas in 2050 uit te rollen. Vervolgens werden de personen die aan de touwtjes trekken inhalig en besloot men om de plannen al veel eerder uit te voeren, aldus de klokkenluider. “Ik denk dat ze daarom zoveel fouten maken,” zei Fuellmich, die verklaringen heeft afgenomen van meer dan 100 wetenschappers en experts.

De advocaat zei verder dat er mogelijk een speciale rechtbank nodig zal zijn, Neurenberg 2, omdat dit inmiddels zo groot is dat het de nationale rechtbanken misschien boven de pet gaat. “We hebben het bewijs.”


Europa: belangrijkste strijdtoneel

Wie zijn die mensen die aan de touwtjes trekken? Volgens Fuellmich gaat het om een groep van zo’n 3000 superrijken. Onder andere de Davos-kliek van Klaus Schwab behoort tot deze groep. Wat willen zij? Volledige controle over de mensen. “Ze kopen artsen, ziekenhuismedewerkers en politici om. Mensen die niet meewerken, worden bedreigd. Ze gebruiken allerlei psychologische technieken om mensen te manipuleren.”


Fuellmich sprak ook met een andere klokkenluider, die uitlegde waarom Europa het belangrijkste strijdtoneel is van deze oorlog. “Europa is volledig bankroet. De pensioenfondsen zijn helemaal leeggeroofd. Daarom willen ze Europa onder controle brengen voordat mensen erachter komen wat er aan de hand is.”

Veel mensen zullen sterven

De reguliere media doen voorkomen alsof een meerderheid van de mensen voorstander is van de maatregelen. Dat is volgens de advocaat zeker niet het geval. Vrijwel iedereen die hij spreekt weet dat bijvoorbeeld mondkapjes niet helpen en laat zich informeren door alternatieve media.


“De oude media zijn op sterven na dood.”


Zijn advies? Verspreid de waarheid en de feiten zoveel mogelijk en verspil je energie niet aan mensen die zich graag willen laten vaccineren.“We kunnen niet iedereen redden.

Veel mensen zullen sterven.” Veel mensen zullen sterven.”

“We kunnen niet iedereen redden.

De wereldgezondheidsoranisatie (WHO) voor de rechter te slepen wegens misdaden tegen de menselijkheid.

De Website wordt op dit moment geheel vernieuwd.

De tekst achter de links zijn tijdens deze ontwikkelingsfase niet altijd zichtbaar.
Wij hopen zo snel mogelijk weer volledig on-line te zijn.
Onze welgemeende excuses voor dit ongemak


Hartelijke groet,
Harry van den Berg.


Topadvocaat Dr. Reiner Fuellmich:
“We hebben bewijzen dat Corona een misdaad is.”

De internationale topadvocaat Dr. Reiner Fuellmich heeft in het verleden diverse rechtszaken gewonnen tegen grote bedrijven zoals Shell en de Deutsche Bank, die hij persoonlijk had aangeklaagd wegens grootschalige corruptie. Nu klaagt deze beroemde jurist de Wereldgezondheidsorganisatie en politieke overheden aan, wegens georganiseerde misdaden tegen de mensheid. Samen met ruim honderd wetenschappers, en een grote groep advocaten heeft hij het sluitende bewijs verzameld dat de covid pandemie opgezet spel is. Het doel is om de  wereldeconomie te verwoesten en de mensheid afhankelijk te maken van een kleine groep superrijken. 

BEKIJK DIT INDRUKWEKKENDE INTERVIEW

https://www.stopworldcontrol.com/nl/misdaad

De advocaat Dr. Reiner Fuellmich onthult schokkende inzichten over de pandemie,
en vertelt hoe de schuldigen gestraft zullen worden.

VECHT VOOR VRIJHEID

We hebben te maken met multimiljardairs en zelfs triljardairs die de massamedia bezitten en hele regeringen controleren. Steun dit werk aub, zodat we de mensheid kunnen wakker maken en bouwen aan een betere toekomst!
BEKIJK DIT INDRUKWEKKENDE INTERVIEW

We hebben te maken met multimiljardairs en zelfs triljardairs die de massamedia bezitten en hele regeringen controleren.
“We hebben bewijzen dat Corona een misdaad is.”

Advocaat Reiner Fuellmich is één van de machtigste advocaten in Europa

Duizenden artsen, wetenschappers en advocaten noemen de pandemie
een gruwelijke misdaad tegen de mensheid

Slechts 0,000001% van de bevolking probeert controle over ons allemaal te krijgen

Begrafenisondernemer: geen oversterfte door corona,
wel een liegende regering

De Oostenrijkse begrafenisondernemer Klaus Pichler heeft in zijn kantoor een kalender hangen waarop allerlei citaten staan. Het citaat bij deze week: “De hel is leeg, en alle duivels zijn hier.” Volgens Pichler, woonachtig in Gmunden, beschrijft dit citaat precies de huidige situatie.

Met duivels doelt hij op de regering die haar burgers voorliegt over de coronacijfers. De begrafenisondernemer laat weten dat het aantal sterfgevallen in het gebied dat hij bestrijkt niet hoger ligt dan normaal.

“We hebben elk jaar ongeveer 165 doden,” lichtte Pilcher toe. Daarvan stierven er vorig jaar – officieel – negen aan corona. “Dit waren allemaal ouderen tussen de 65 en 80 jaar, die bovendien al ziek waren. Er zat een zware roker bij en een alcoholist, en ze hadden allemaal een slecht immuunsysteem,” benadrukte hij. “Ze hadden ook overleden kunnen zijn aan een zware griep.”

Geen oversterfte

Pilcher zei dat er in zijn gebied in ieder geval geen sprake is van oversterfte. Ook van collega’s hoort hij dat de sterfte niet afwijkt van het normale niveau. Dit jaar heeft hij tot nu toe slechts twee coronadoden begraven, waaronder een 85-jarige vrouw met een ernstige vorm van bronchitis.

Het gaat de regering, met al haar verordeningen en noodwetten, niet gaat om de volksgezondheid, maar om controle, zei de begrafenisondernemer. Hij voegde toe dat het van groot belang is om nu de straat op te gaan tegen de coronawaanzin.

Pilcher heeft al voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo heeft hij een camper en goud gekocht. Als het nog erger wordt, zet hij zijn camper ergens in een afgelegen gebied neer, ver van de samenleving verwijderd.

Er zijn artsen en wetenschappers die menen dat het bij wet vastleggen van de  coronamaatregelen meer schade aanricht aan de volksgezondheid dan goed doet.  Zij schreven een BRANDBRIEF Daarin roepen zij politici op om zich onafhankelijk en kritisch te laten informeren over het beschikbare bewijs mbt het COVID 19 virus en de uitwerking van de overheidsmaatregelen.

Zij vragen aan de politici om openbaarheid van de besluitvorming te eisen en te allen tijde proportionaliteit en subsidiariteit mee te laten wegen bij het uitrollen van het beleid. Om zo in de beleidsdiscussie over corona weer oog te krijgen voor het doel dat maatregelen zouden moeten dienen: het verbeteren van onze volksgezondheid. ‘Een middel mag onder geen beding erger zijn dan de kwaal’, zo stellen deze artsen. Om serieus te nemen; De brandbrief werd inmiddels door meer dan 1850 artsen en medisch personeel ondertekend

Brandbrief van 18500 burgers, medici en zorgpersoneel

Een gesprek met Internist Hannah Visser, Internist Jan Vosters, Arts Maatschappij en Gezondheid (NP) Dick Bijl, Oud huisarts en epidemioloog Pierre Capel, emeritus hoogleraar experimentele immunologie

Maurice de Hond fileert het RIVM & OMT met pijnlijke feiten! “Er was geen enkele grond om de avondklok in te voeren en te handhaven”, zegt de Sociaal Geograaf en Opiniepijler. Hij wijdde er een blogbericht aan onder de titel “Angstporno in het Catshuis”, een stevige titel die hij ruimschoots weet te motiveren in de uitzending waar De Hond van mening blijkt te zijn, dat het RIVM de overheid regelrecht manipuleert om de maatregelen niet te laten versoepelen.

Maurice de Hond houdt dagelijks een blog bij op zijn eigen platform https://maurice.nl​. Hij rapporteert daar zijn analyses t.a.v. het RIVM, OMT, GGD, Nivel en andere relevante partijen die verantwoordelijk zijn voor de beleidskeuzes van de coronamaatregelen.

Bij BLCKBX gaf hij een uiteenzetting van de argumentatie die het RIVM en het OMT voerden om de avondklok te legitimeren maar daarvoor was dus geen enkele aanleiding, aldus De Hond. Zo kwam Ernst Kuijpers bij het tv programma Op1 met een volstrekt onjuiste grafiek die veel te hoge Covid-19 IC bezetting cijfers toonde en maakte Jaap van Dissel bij de Catshuisbriefing gebruik van een “dipje” in de curve aan positief geteste personen, die alles te maken had met de opkomstbereidheid van burgers t.g.v. weersomstandigheden. Ook confronteerde hij de NOS journaal met een onjuiste weergave van feiten, waarbij het R-getal (1.14) werd toegewezen aan die betreffende dag i.p.v. de 18 dagen ervoor. Feitenkennis die bij de NOS redactie aanwezig behoort te zijn, na 1 jaar coronacrisis en dat zorgde voor gefronste wenkbrauwen bij programmamaker Flavio Pasquino.

Angstporno in het Catshuis:

Maurice de Hond wijdde er een blogbericht aan onder de titel “Angstporno in het Catshuis”, een stevige titel die hij ruimschoots weet te motiveren in de uitzending waar De Hond van mening blijkt te zijn, dat het RIVM de overheid regelrecht manipuleert om de maatregelen niet te laten versoepelen.

De rol van de Media:Maurice de Hond fileert RIVM & OMT met keiharde feiten!

Flavio Pasquino stelt De Hond de begrijpelijke vraag waarom de media dit mechanisme niet signaleren en het RIVM en/of OMT niet controleren maar daarop komt niet het gehoopte antwoord. Wel denkt De Hond dat de aankomende verkiezingen van 17 maart de politici gijzelen in hun positie. Immers, ook al willen ze versoepelen, de gecreëerde angst in de samenleving - t.g.v. de RIVM en OMT cijfers - zorgen voor een overbezorgde bevolking die geen risico’s zal waarderen van een politicus. Gaat er dan iets fout, dan zal dat hard worden afgerekend en dat kan dan maar beter na 17 maart als de strijd is gestreden, aldus De Hond.

De link naar de blog "Angstporno in het Catshuis"; https://www.maurice.nl/2021/03/10/ang...​

Dr. Derek Knauss: “COVID is nep; de zieken hebben in werkelijkheid influenza A of B”

Uitgebreide documentaire: Covid-19 vaccin biotechnologie uitgelegd & een overzicht van nieuwe technologieën en implicaties

https://stichtingvaccinvrij.nl/?s=Reiner+Fuellmich